Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/garmphu1/public_html/casioprojektor/system/database/mysql.php on line 6
Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/garmphu1/public_html/casioprojektor/system/database/mysql.php:6) in /home/garmphu1/public_html/casioprojektor/system/library/session.php on line 11Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/garmphu1/public_html/casioprojektor/system/database/mysql.php:6) in /home/garmphu1/public_html/casioprojektor/system/library/session.php on line 11Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/garmphu1/public_html/casioprojektor/system/database/mysql.php:6) in /home/garmphu1/public_html/casioprojektor/index.php on line 174Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/garmphu1/public_html/casioprojektor/system/database/mysql.php:6) in /home/garmphu1/public_html/casioprojektor/system/library/currency.php on line 45 Casio mint gyártó
Üdvözöljük, lépjen be fiókjába vagy regisztráljon egyet.

Casio mint gyártó

The four Kashio brothers: (from left to right) Toshio, Kazuo, Tadao, and Yukio

 

A CASIO márka már több évtizede ismert mindenki számára elsőrangú kar órái és minőségi asztali számológépei és fényképezői révén. Kevesen tudják de 2003 óta a projektorok piacára is belépett nem alább adva a minőséget ezen a területen sem.

2010-ben azonban még több borsot törtek a versenytársak orra alá mivel elsőként vezették be és használják ma is egyedülálló technológiájukat a LED-lézer Hibrid technológiát. Eddig is voltak LED projektorok de fényerejük töredéke volt (30-300 lumen) egy normál projektor 2500-3000 lumenes fényerejének. A technológia teljes egészében higanymentes így óva a környezetet mivel nincs elhasználódott lámpa mely szennyezné a környezetet.

A Casio első szériája még 2000 ANSI lumen fényerővel mutatkozott be ma már a legkisebb modell is 2500 lumen fényerejű míg a legmagasabb 4000 ANSI lumen. A fényforrást a gyártó 20 000 üzemóra működésre prognosztizálta, mely napi 8 órás működés mellett évi 220 nap mellett is cirka 10 évre elegendő. Így érthető hogy drága és és folyamatos lámpacseréknek búcsút mondhatunk.

Nincsenek listázandó termékek ebben a kategóriában.