Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/garmphu1/public_html/casioprojektor/system/database/mysql.php on line 6
Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/garmphu1/public_html/casioprojektor/system/database/mysql.php:6) in /home/garmphu1/public_html/casioprojektor/system/library/session.php on line 11Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/garmphu1/public_html/casioprojektor/system/database/mysql.php:6) in /home/garmphu1/public_html/casioprojektor/system/library/session.php on line 11Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/garmphu1/public_html/casioprojektor/system/database/mysql.php:6) in /home/garmphu1/public_html/casioprojektor/index.php on line 174Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/garmphu1/public_html/casioprojektor/system/database/mysql.php:6) in /home/garmphu1/public_html/casioprojektor/system/library/currency.php on line 45 Szállítási információk
Üdvözöljük, lépjen be fiókjába vagy regisztráljon egyet.

Szállítási információk

A megrendelések teljesítését részben a futárszolgálat, részben saját kollégáinkkal teljesítjük.

Mikor érdemes a futárral történő kiszállítást választani?
Ha személyesen nem tud befáradni üzletünkbe  vagy csak egyszerűen kényelmesen a megadott címen szeretné átvenni a megrendelt terméket akkor válassza a futárral történő kézbesítést.

Személyes átvételnél lehetősége van kipróbálni készüléket, az alap funkciók bemutatását is szívesen vállaljuk.

A szállítás díja:

Fizetés

Szállítási határidők

FONTOS!
A futár hétköznap munkaidő (8:00 -16:00)  alatt szállítja ki a megrendelt termékeket, a szállítási cím megadáskor kérjük olyan címet adjon meg ahol a megadott időben elérheti a futár. A mobil telefonszámot nem csak megrendelés egyeztetéséhez hanem a futárral történő egyszerűbb kapcsolatfelvétel miatt is kérjük.

Mi a teendő sérült csomag esetén
A csomag lezárt dobozban érkezik. Abban az esetben, ha a csomagoláson külsérelmi nyomokat talál, mindenképp a futár jelenlétében nyissa fel azt, és ellenőrizze a termék(ek) hiánytalanságát és sértetlenségét! Amennyiben hiányt vagy sérülést talál, kérje jegyzőkönyv felvételét. Jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban figyelembe venni!

A csomag átvételekor kérjük ellenőrizzék a doboz sértetlen lezárását, amennyiben külsérelmi nyomokat észlel mindenképp a futár jelenlétében nyissa fel azt és ellenőrizze a doboz hiánytalanságát és sértetlenségét. Panasz esetén kérje jegyzőkönyv felvételét. Jegyzőkönyv hiányában nem áll módunkban reklamációt figyelembe venni.

Jó vásárlást és böngészést kívánunk!